Упис у први разред

Поштовани родитељи/старатељи будућих првака,

Обавештавамо вас да ће упис ученика у I разред почети 1. априла (трајаће до 31. августа 2020. године) и да ће се због новонастале ситуације са Корона вирусом, обављати мејлом, СМС поруком или телефонским позивом.

Мејл школе: osvozdal@medianis.net

Телефони:

Директор: 060 41 74 424

Секретар: 060 72 30 781

Педагог: 064 27 65 393

Подаци потребни за упис:

*Име и презиме детета

*Матични број детета

*Име једног родитеља

*Адреса становања

*Ваш контакт телефон

Ако се одлучите за упис телефоном или СМС поруком, на један од наведених бројева потребно је да саопштите потребне податке за упис и повратну информацију добићете одмах.

У случају да податке за упис шаљете мејлом, рок за повратну информацију је 3 дана.

Учитељи I разреда у школској 2020/2021. години:

Соња Ђорђевић, I/1

Ружица Јовановић, I/2

Дејан Коцић, I/3

У случају да се пријави већи број ученика за формирање три одељења, четврти учитељ биће:

Данијела Стевановић Станковић

Претпостављамо да знате да је наша школа 2018. године комплетно реновирана по свим европским и светским стандардима. Налази се у делу града који је удаљен од регионалних саобраћајница, у мирном делу града што нас чини сигурно најбезбеднијом школом у Општини. Изузетна сарадња са Полицијском станицом, унутрашњи и спољашњи видео надзор, противпожарни аларм, редовна дежурства наставника такође обезбеђују максималну безбедност ученика у школи. Будући прваци као и остали ученици нижих разреда улазе у посебно двориште и на посебан улаз, не мешајући се са ученицима виших разреда.

За ученике првог и другог разреда постоји продужен боравак, а од следеће школске године биће организована целодневна настава, која подразумева да ће ученици моћи да изаберу радионице из различитих предмета и области које ће им бити понуђене. Изградња дечјег игралишта за ученике нижих разреда уз помоћ локалне самоуправе планирана је и тренутно је због новонастале ситуације одложена док се не стекну услови, али ће ваши прваци имати на располагању све садржаје прилагођене њиховом узрасту.

 

Једина смо школа у Оштини која има организовану Школицу спорта и опремљену салу за корективну гимнастику, које води наш професор Игор Делетић.

Најуспешнија смо школа у области спортских достигнућа, а редовно бележимо изванредне резултате на свим такмичењима (општинско, окружно, републичко). Фискултурна сала је најсавременије опремљена у Општини и ученици нижих разреда је користе у поподневним сатима.

Једина смо еТwиннинг школа (једна од 20 у целој Србији), као и Мајкрософт школа (једина основна школа у Србији) у нашој општини, што подразумева да су наши ученици, наравно и ученици нижих разреда укључени у регионалне и међународне пројекте, који омогућавају наставу на иновативан начин.

 

Настојимо да препознамо и развијамо способности и вештине наших ученика уз изузетну сарадњу са родитељима. Осим што су отворени за сарадњу, наши учитељи и наставници и сами су врсни спортисти, уметници, аниматори… Учествујемо у свим акцијама локалне средине, а неке су заштитни знак наше општине.

Више фото утосака на Фб страници Вожда овде.

Уверени да је Вожд прави избор за Ваше дете,

желимо Вам срдачну добродошлицу!

Колектив ОШ ,,Вожд Карађорђе“ Алексинац

 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s